Serious Bodybuilder Doing Heavy Weight Exercise For Trapezius or Back With Dumbbells

Nordic Wellness – Så kommer du igång

Malmö, Linköping, Jönköping, Växjö, Karlstad, Halmstad, Sköndal, Örebro, Ramlösa, Helsingborg och Umeå är några av de ställen där Nordic Wellness har träningsklubbar. Här möts du av ett brett utbud och det finns någonting för alla som önskar att bli mer frisk och sund genom regelbunden träning.

Öppettider för de olika gymmen kan du hitta på Nordic Wellness hemsida.

Återkommande erbjudande

Är det så att du är sugen på att prova på att börja träna på ett gym som ägs av Nordic Wellness kan du få en gratis provvecka. Provträningen gäller på valfri anläggning runt om i Sverige, en gång per person och år. Du kan endast utföra denna provträning under tiden som den valda klubben är bemannad. Är det så att du är under 16 år behöver du ha med dig din målsman eftersom det kräver samtycke att registrera dina personuppgifter i systemet.

Gäller inte alla månader på året

Lokala avvikelser kan förekomma och den fria provträningen gäller inte under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dock finns rabatterade priser under dessa månader och då får du träna en vecka för 249 kronor alternativt en månad för 549 kronor.

Olika sorters träning

Hos Nordic Wellness kan du träna ute i det egna gymmet. Där kan du köra styrkeövningar, konditionsövningar och använda dig av de maskiner som finns. Du kan också ta hjälp av de personliga tränare som arbetar på varje gym. Tillsammans med dig kan de skapa träningspass som gör att du vill gå och träna med glädje. De kan också hjälpa dig att kontrollera så att du gör övningarna rätt, så att du inte skadar dig i din träning.

Tillsammans med andra

Blir du motiverad av att gå och träna tillsammans med andra, då är gruppass det du ska utföra. Alla instruktörer är licensierade och går regelbundet vidareutbildningar för att vara uppdaterade för att ge gruppassens deltagare en säker träning. Nordic Wellness lanserar ständigt nya koncept och de har också ett samarbete med det världsomtalade Les Mills.

Virtuell träning

Nordic Wellness erbjuder också virtuella klasser där du kan träna förinspelade klasser som är ledda av instruktörer. Dessa pass erbjuds löpande över hela veckan och även här finns samarbete med både Les Mills men även Zumba. Många av klasserna har en instruktör som talar endast engelska och det kan förekomma blinkande ljus i inspelningarna.

Träning för alla åldersgrupper

Den träning som du kan utföra hos Nordic Wellness passa alla åldrar. Är du senior kan du gå och träna cirkelträning. Under dessa pass kan du träna upp din styrka och kondition på ett säkert sätt och instruktörerna finns alltid vid din sida för att stötta, peppa och pusha dig lagom mycket.

Har du nyss fött barn och vill komma igång med att stärka din kropp igen efter förlossningen kan träningsupplägget Mama Move vara något för dig. Detta pass kräver inga förkunskaper och du får lov att ta med dig barnet till träningspasset, så länge det kan ligga eller sitta still.

Olika medlemskap

Du kan köpa olika medlemskap genom att besöka en träningsklubb eller så kan du bli medlem på hemsidan. Det finns olika typer att välja mellan så som Sverigekortet, guldmedlemskap, silvermedlemskap, studentmedlemskap, medlemskap för seniorer samt ungdomskort.

Du kan också få fysisk aktivitet på recept, så kallat FAR. Priserna varierar från 199 kronor per månad och uppåt. De olika medlemskapen erbjuder olika mycket träning och olika bindningstider. Mer information finns att läsa på Nordic Wellness hemsida.

Personlig belöning

Nordic Wellness har också ett personligt poängsystem för belöning som de kallar för Triggz. Detta system finns för att ge dig motivation och för att skapa träningsglädje. Varje gång du tränar får du 100 poäng och du kan max få 200 poäng per dag.

Det är något som också gäller virtuella pass och träningspass som du kör via Nordic Wellness program för onlineträning du kan utföra hemma. När du samlat ihop tillräcklig med poäng kan du byta ut dessa mot olika belöningar hos de olika träningsklubbarna.

Håll koll på poängen

Nordic Wellness har en app där du kan se hur många poäng du samlat ihop. I denna app kan du också ta del av vilka belöningar du kan få samt hur många poäng du behöver ytterligare för att nå en viss belöning. Det kan till exempel vara proteinshakes, proteinbars, en väska med Nordic Wellness logga på, handduk eller annat.

Använda hemsidan

Du kan också använda appen för att boka plats på det träningspass du vill ansluta till. I appen kan du också ta del av olika erbjudanden, så som rabattkoder hos andra samarbetspartners. Förutom det kan du logga in på hemsidan för att bland annat följa dina poäng eller boka träningspass.

Olika klubbar i samma stad

Nordic Wellness har blivit en av de största gymkedjorna i Sverige och av förklarliga skäl finns det flera träningsklubbar i vissa städer. Stockholm erbjuder klubbar bland annat på Odenplan och Tyresö eller i Kungens Kurva, Barkarby samt Huddinge med flera. Göteborg erbjuder träningsklubbar i Frölunda, Mölndal, Backaplan, Partille, Lindholmen samt Kviberg. Nordic Wellness Almedal och Nordic Wellness Port 73 finns i Stockholm. Dessa erbjuder stora utbud av olika träningsklasser.

Alternativ träningsform

Som du säkert vet är padel Sveriges mest växande sport och det är kanske inte så konstigt att denna träningsform blivit så populär på sistone. Genom att spela padel får du en fartfylld träningsstund med glädje. Träningsformen kan beskrivas som en blandning mellan tennis och squash och banan som du spelar på är 10 x 20 meter och har glasväggar runt omkring sig.

Du får använda dessa glasväggar under spelet och varje match spelas i par, vilket innebär att fyra personer alltid möter varandra. Padel är därför optimalt att spela med dina vänner, bekanta eller kanske dina arbetskamrater.

Spela padel

En del av träningsklubbarna har börjat att erbjuda sina medlemmar padel. Det gör att du kan kombinera din vanliga träning med denna racketsport. Du har tillgång till moderna padelbanor i direkt anslutning till ditt gym och du kan enkelt boka en bana, hyra padelracket och köpa bollar på plats.

Som medlem hos Nordic Wellness får du alltid 20 % i rabatt på alla speltider. Padelbanor finns bland annat i Hultsfred, Karlskoga, Hässleholm, Trelleborg, Landskrona, Karlstad och Norrköping. Nordic Wellness arbetar för att sprida denna sport runt om i landet och söker nu fler lokaler för att bredda utbudet av sin träning.

Ta del av recept och annat

På hemsidan finns matnyttig information och inspirerande artiklar som du kan ta del av. Här delar olika kända personer med sig av tips och tricks som du kan använda dig av i din träning. Du kan också läsa om vilket utbud som finns i just din stad då det kommer till träning och hälsa eller ta del av recept på nyttigt snacks och nyttig kost.

Varför inte ta din träningsfria dag till att läsa en artikel om hur du förhöjer kvaliteten på din löprunda, vad du ska göra för att nå dina långsiktiga mål, vad du ska tänka på när du ska träna efter sjukdom samt vilka myter och sanningar det finns gällande nyttig mat. Låt dig bli inspirerad via hemsidan och få del av många goda råd från de som är experter.

Nordic Wellness skickar också ut nyheter via mejl regelbundet och i dessa mejl får du tips om aktuella träningspass, information om säsongsbaserade nyheter med mera.